9 Temmuz 2009 Perşembe

KAYGISIZ OL BARCA DAVİD VİLLA 40 MİLYON EURO EDER ETO'YUDA BIRAKMA DERİM


YÜZÜN GÜLSÜN VİLLA

SONUNDA...
Barcelona MARCA GAZETESİNDE çıkan sayfalarca Madrid transferlerinden boy boy ronaldo kaka resimlerinden rahatsız olmuyour gibiydi ama öyle değilmiş Laporta bu gün yaptığı açıklamada :

Valencia ya Villa için 40 milyon euro teklif ettik.(laporta)

Ayrıca Laporta Valencia kulübünün mali yapısındaki krizden de söz ederek bu teklifin geri çevirilemeyecek bir teklif olduğunu belirtti.
EE Bize iki kulübü ve villa yı tebrik etmekten başka bi şey düşmez.
Ve son olarak barcelonaya sempati duymadığım halde aksine hoşlanmadığım bir kulüp olduğu halde dünyada ki bu 2. los galacticos fırtınasına sezsiz kalmaması gayet sevindirici oldu benim ve tüm futbol severler için...


ETO' DA BELİRSİZLİK BARCELONA başkanı Juan Laporta bu gün yaptığı açıklamada Eto'nun durumunun hala belirsizliğini koruduğunu söyledi.Bildiğimiz gibi Eto'nun en citti 2 talibi vardı (İNTER ve M.CİTY) İnter in Z.İbrahimoviç i satmama daki ısrarı (takas+para)ile oluşacak bu transferi zora sokuyor. Geriye sadece bi şeçeneği kalan ETO bu konu üzerindeçok kafasını yoruyor ki bir buçuk aydan beri karar veremedi.Eto ben ve derinlemesine top okuyucuları (insanın evi gibi yok diyoruz)ve sana bi çağrı yuvanda kal ETO.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder