16 Temmuz 2009 Perşembe

Hleb Inter'de

Moratti, Barça'ya Maxwell'i verdi, Bayern'den Lucio'yu aldı ve son olarak Hleb ile de anlaştı. Mourinho ve İbra'yı takımda tutmak istiyorsa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu hedeflemek zorunda İnter. Lucio; Samuel, Cordoba, Zanetti, Materazzi gibi oyuncuların içinde genç bile kalıyor. Savunmadan başlayarak bir yaşlanma var İnter'de. Santon'u dışarıda tutuyorum.

Barça ise Maxwell'i alarak harika bir hamle yaptı. Zambrotta'nın joker olduğu bek pozisyonunda Abidal ve Alves neredeyse rakipsiz kalmışlardı. Barça'nın en zayıf 2. halkası sol bek. Slyvinho'ya da yaş 36'ya dayandı. Abidal'ın arkasına bu kadar uygun paraya Maxwell'i getirmek büyük iş.

İnter'de Barça'dan Hleb'i kadrosuna kattı. Mourinho ona Wenger kadar şans verirse yeniden doğacaktır Hleb. Geçen senelerde Solari, Cesar gibi oyuncuları izledik orada. Son olarak tek forvet İbra'nın arkasında zaman zaman Balotelli zaman zaman Zanetti ve zaman zaman da Mancini'yi izledik. Klasik 4-3-3 de tek forvetin arkasına sıralanan Hleb, Balotelli ikilisi İnter için harika olacaktır.

Ezeli rekabetin öbür tarafı ise Kaka'yı 70 milyon euro civarı bir paraya sattı ama daha oyuncu alamadılar. Adebayor'un bir yıl peşinden koştular; City, düdüğü 2 günde çaldı. Fabiano'da ise işler çıkmaza girdi; Sevilla yokuşa sürüyor işi. Haklılar tabi. Kanoute-Fabiano gibi az forvet ikilisi var. Cissokho transferi iptal edilmişti; Lyon aynı parayı verdi Porto'ya. 300K'ya alıp 15M'ye sattı Porto.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder