11 Temmuz 2009 Cumartesi

AFİLİ YALNIZLIK...



Alex Ferguson onu 19 yaşında(resimdeki gibi) keşfedip Beckham'ın yerini tutması amacıyla onu geliştirmiş ve dünyanın en iyi futbolcuları arasına sokmuştur.

Şimdi ise o Real madrid de bilemem bu günlere gelmesin de büyük rol oynayan Alex Ferguson a teşekkür etmişmidir.Ama ona edicek en büyük teşekkür onun takımda kalmasıydı.Peki kalmadı da ne oldu kariyer yolunu yanlış çizdi 2.los galacticos başarısızlığını tadacak.
Menchester cephesinde ise bu olay bir felaket olarak nitelenndirilmedi.Tabiki taraftarlar ve camiya çok üzüldü ama Ferguson her zaman ki ustalığıyla bu üzübtüyü dindirecek konuşmalar yaptı ve bu olayı güzel transferlerle taçlandırdı.Bu gidişi asla bir afili yalnızlık olarak değerlendimedi.Olumlu transferler yaptı (owen ve valencia)


Sıra geldi owen a ewet çok sıklıkla yaşanan sakatlıklardan sonra küllerinden yeniden doğmaya çalışan at hastası bi yıldız.Bana kalırsa M.United da kalacağı sürede çok büyük işler yapacak.


Evet Wigan dan transfer edilen bu genç oyuncu Ronaldonun yerini ne kadar doldurur bilemem ama azimiyle hızıyla ve oyun zekasıyla takıma çok katkı yapacağı kesin kim bilir belki Ferguson ondan da bir yıldız yaratır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder