11 Temmuz 2009 Cumartesi

Amerika Açık Hayal Olabilir

Bu sene Wimbledon'da sürpriz bir şekilde gelmeyen Nadal'ın basın sözcüsü 'Wimbledon'ı kaçırmaması için tedavisi mümkün olduğu kadar hızlandırılmak istendi.Ancak Rafa ne fiziksel ne de psikolojik olarak hazır değildi" dedi.Doğru bir tercih yapmış Nadal.
Amerika Açık'ta tam olarak hazır olması,Fransa'daki 4. tur krizini kapatabilirdi.Ama Nadal'ın basın sözcüsü umutlu konuşmadı.Daha Nadal'ın yeni yeni eline raket aldığını,fizyoterapi uygulamaları gördüğünü söyleyen basın sözcüsü Barbadillo 31 Ağustos'taki turnuva için 'Rafa şu an hazır değil.Amerika Açık turnuvasına yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz' dedi.Bence bu Rafa'nın dönüm noktalarından biri olabilir.Federer daha geçen yıl kaptırdığı birinciliği bu yıl tekrar aldı.Ve bence tecrubesine tecrube kattı.Nadal'ın ise hala yetişememe gibi bir durumu var.
Eğer Nadal Amerika Açık'a gelmezse Federer'i o liderlik koltuğundan indirmek zor olacak.
Nadal'ın eski formunu yakalaması yine bir heyecan getirebilirdi.Roddick'e 'Yeni Nadal' gözüyle bakanlar var ama Roddick bu sene biraz oyun biraz şansla finale geldi.Finalde gerçekten müthiş oynadı ama Federer şampiyon oldu.Bu yüzden Roddick'in yeni Nadal olması zor.
Amerika Açık'ın Nadal'a,Nadal'ın Amerika Açık'a ihtiyacı var.Umarım Nadal iyileşir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder